1. Comanda online

Este foarte simplu! Intri în coloana verticală din stânga (Meniu), alegi produsul preferat si apoi selectezi butonul "Adaugă in cos". La submeniul “Pizza”, nu uita că pizzeria noastră are oferta permanentă “2 la pret de una”, adica atunci cand selectezi o pizza, vei fi obligat să o selectezi imediat si pe a doua, pentru ca sistemul sa îți înregistreze comanda. O vei achita doar pe cea cu pretul mai mare din pereche (OFERTĂ PERMANENTĂ PENTRU TOATE MĂRIMILE DE PIZZA, EXCLUSIV PIZZA GRANDE).

La fiecare sortiment de pizza, ai sub produs și mărimea pe care vrei sa comanzi. Bifează 22 cm – pizza mică, potrivită pentru copii, 32 cm – pizza medie, normală pentru un adult, 45 cm – pizza xxl sau mare, excelentă pentru petreceri cu prietenii. Orice produs comandat va apărea în categoria lui la cosul de cumparaturi (ex: Pizza va aparea la categoria de pizza), detaliat și pe coloana orizontală de sus, din stânga tabului “Mergi la coș”. Dupa ce te-ai decis asupra produselor pe care le doresti, le poti verifica pe toate, cu prețuri cu tot, apăsand butonul "Mergi la cos".

Pentru a continua finalizarea comenzii trebuie sa selectezi butonul "Finalizeaza comanda".

Urmatorul pas constă in completarea datelor personale, selectarea metodei de livrare (plata la livrare sau plata cu cardul), bifarea casutei cu “Termeni și condiții” si confirmarea comenzii prin apasarea butonului "Trimite comanda". Gata! Comanda ta a intrat deja în procesare și va ajunge fierbinte la tine!

2. Comanda telefonica

Ne poti contacta la numerele:

0241 66 11 81 0723 33 75 64